21.09.2018

Spørsmålsrunde!

 

Jeg må si dere var litt beskjedne! Men det var flest hyggelige og omsorgsfulle spørsmål. Det første spørsmålet gikk igjen, så ble ikke 10 spørsmål å svare på. Kanskje neste gang! 

1) Hvordan har du det? 

– Det er vanskelig for meg å beskrive, helt ærlig så går det ikke så bra som det virker på sosiale medier. Jeg prøver å være så positiv jeg bare kan, når jeg kan. Men hverdagen består av mange utfordringer og jeg er ikke frisk nok til å gjøre ting jeg har lyst til å gjøre. Jeg hadde dessverre for noen dager siden en glipp i selvskadingen, jeg brukte fornuften og dro til legevakten for å få det sydd, bare for  å vri det om til noe litt mer positivt! Det er vanskelig for meg å dra til legevakten etter selvskading. Så, det var en seier. Takk til dere som spurte om akkurat dette, det betyr at dere bryr dere! 

2 ) Hva synes du om helsenorge? 

Jeg synes det er alt for mye som burde forbedres i helsenorge. Vi kan jo bare tenke på hvor dårlig tid hjemmesykepleierene har til brukerne sine, hvor lite omsorg som blir vist på psykiatriske avdelinger, hvor vanskelig det er å få rett og god hjelp til rett tid, og for å ikke snakke om at alt stopper opp i høytidene. Sykdommer tar jo ikke ferie… Så hva med at alle ikke tar ferie samtidig, helsenorge?

3 ) Er du glad i meg? 

Jeg setter pris på alle mine følgere og lesere på alle mine sosiale medier.

– M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top