28.11.2018

Reise med bil på bursdagen min- et helvete

Nå  sitter jeg faktisk i bil og skal på en kjøretur på ca 2 timer. Dere har kanskje lest at jeg har angst for å sitte i bil. Og det… det kjenner jeg på nå. Heldigvis har jeg fått ekstra medisiner som er beroligende slik at jeg ikke skal få panikk, disse medisnene får jeg også på returen. Da kan det kanskje tenkes at det ikke skal gå an å ha over 100 i puls. Men, det har jeg da altså.

Som overskriften sier har jeg bursdag, og fyller 19 år. Ikke det morsomste å drive å pirre angsten på 19 års dagen min, men hva gjør man ikke for å få en klem fra mor? 

Jeg har mye å blogge om framover, så bare hold dere fast!

– M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top