05.12.2018

Bort med den ene.

Åh, endelig! 

Endelig kan jeg føle på at jeg er på veien mot et liv uten vanedannende medisiner, spesifikt benzodiazepiner. 

( gammelt bilde ) 

På Mandag som kommer er jeg helt uten Vival!  Ulikt fra andre avhengigheter som alkoholavhengighet eller heroin avhengighet finnes det ikke noen medisiner som demper abstinensene  benzodiazepiner gir.  Narkomane bruker gjerne en medisin som kalles “LAR”. MEN! For at kroppen min nå ved nedtrapping ikke skal få så sterke abstinenser økes Sobril betydelig. Den skal også vekk etterhvert. 

 

 Jeg er glad vi har funnet en løsning som gjør at jeg ikke kommer til å merke så stort til abstinenser. Abstinensene ved benzodiazepiner er veldig sterke og kan føre til både oppkast, kramper og hypersensitivitet. Så, rådet mitt er som tidligere – Hold deg så langt unna medisiner som er under kategorien “Benzo”, og om du absolutt må ha det en periode, sørg for at du får seponert dem til rett tid. Senest etter 4 uker. De gjør til slutt mer vondt enn godt, dessverre. 

Det er godt å føle på at jeg er på rett vei denne gangen. At ting skjer og at jeg føler jeg kan få livet mitt tilbake, eller…jeg SKAL ta livet mitt tilbake.

– M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 166

One thought on “05.12.2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top