13.12.2018

Abstinenser…

 

2 døgn uten Vival og jeg ble satt tilbake på den ( 20 mg ). Også til tross for at jeg istedenfor Vival fikk 100 mg sobril døgnet, tok ikke hele den dosen da jeg ikke følte meg komfortabel med det. Går nå ikke på 100 mg Sobril, men har 20 mg som eventuelt i tillegg til 700 mg Seroquel ( fast )og 30 mg Vallergan ( fast )  samt Mogadon som kan ta’s ved behov.

Jeg vet det virker som jeg har det veldig bra, kanskje også litt ironisk at jeg da legger ut et bilde hvor jeg smiler når jeg hinter til at det går dårlig.  Men, jeg har en ting jeg gleder meg til, noe jeg ikke har fått gjort på mange år- feire jul med mamma og søsknene mine. 

Det føles ut som et nederlag at jeg måtte gå tilbake til de dosene jeg sto på før jeg kom hit, men jeg er bestemt og skal greie å få Benzo preparatene bort. 

Det er litt snakk om at oppholdet her på Recovery senteret skal forlenges, noe jeg håper jeg slipper da jeg er innstilt på en ny start i Februar. Da har jeg til sammen vært her i 4 måneder. 

Trodde ikke jeg så fort skulle få abstinenser, og tanken har slått meg at jeg kanskje ikke klarer å seponere benzo preparatene. At de akutte psykiatriske sykehusene har ødelagt sjansen min for et bra liv i en alder av 19 år, ved å gjøre meg fysisk og psykisk avhengig av disse så kalt pillene som skulle hjelpe meg, men som nå gjør ting verre. Jeg visste ikke hva de gidde meg og ble ikke forklart hva disse medisinene gjør med en person på lang sikt, særlig i høye doser. 

Samtidig har jeg en en stemme i hodet som sier at jeg klarer det, fordi jeg har ting å kjempe for.

Og hva kan vell stoppe et bestemt sinn?

– M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 166

2 thoughts on “13.12.2018

  1. Det er ikke gjort over natten nødvendigvis. Å du er unge å.har hele livet ditt fremfor deg. Så omdu må bruke 1 år og kanskje 2 på å avvenne kroppen å tilvenne den seg til å ikke trenge dem så har du hele livet foran deg enda ♡♡ dette klarer du . Det er bare å holde fast på det å stå på ♡ heier på deg. Å god bedring i denne tiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top