19.12.2018

legevakt nektet å henvise videre

 

I fire døgn har jeg hatt smerter som bare har eskalert til det sterkere. To ganger var jeg hos legevakten, første gangen tok en kvinnelig lege overfladiske prøver men rådet meg til å drikke søtt og spise salt da jeg var dehydrert. Jeg fulgte rådet, som også førte til at alt ble verre. Igjen ble jeg sendt til legevakten noen timer senere, dette med henvisning fra psykiater. 

Jeg lå i gangen på fanget til en ansatt som jobber på avdelingen jeg er innlagt på, legevakten sa jeg skulle bli prioritert, noe jeg følte jeg ikke ble. Etter lang ventetid ble jeg hentet inn av en energisk sykepleier som var flink og god med det han gjorde. ” Pulsen din viser smerte ” sa han. Etter igjen overfladiske prøver kom en nokså “kald” overlege inn og sa jeg skulle få en injeksjon. Men da jeg og ansatte fra avdelingen sa at psykiateren og Ahus ville ha meg innlagt på sykehus om de ikke fant noe. Fikk jeg verken injeksjonen eller videre henvisning.

Overlegen ble streng i stemmen og sa at han ikke kan bruke tiden sin på friske pasienter som meg. 

” se ut i gangen, ser du alle pasientene, dette har jeg ikke tid til!!! ” 

Jeg begynte å gråte. 

Når jeg kom tilbake til avdelingen kom smertene tilbake og jeg klarte ikke snakke eller svare på spørsmål. 

AMK ble ringt. 

Jeg fikk 2 sprøyter med morfin samt kvalmestillende inn via kanylen jeg fortsatt har på armen. 

I mange timer lå jeg på akuttmottaket. De kunne heller ikke hjelpe og hadde tenkt til å sende meg hjem. Jeg gidde uttrykk for at det ikke går i og med at smertene gjør slik at jeg verken får i meg mat eller veske. Ble så etter mange timer flyttet til en annen avdeling hvor jeg nå er. 

Dette er grunnen til at jeg har vært lite aktiv.

Jeg klarer så smått å få i meg næring nå, etter 4 døgn uten. Men må faste fra klokken 00:00 da jeg skal i narkose i morgen å sjekke magen. 

Ønsk meg lykke til! 

Fortsettelse følger! 

– M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 166

8 thoughts on “19.12.2018

  1. Hei, håper virkelig du får hjelp nå og kontroll på smertene så godt som mulig! Ønsker deg lykke til i morgen. Stor klem <3

  2. Dette var trist. Håper du får hjelp nå så du blir frisk. God bedring klem fra meg 😍😍

  3. Uff skal ikke føle å bli nedprioritert! Veldig stygg måte denne legen behandlet deg på. Lykke til❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top