02.01.2019

Hvor er fyrverkeriene?

Jeg startet nyttårsaften med å legge ut en liten tale på min Facebook side. Jeg smilte, var glad og energisk. Men dette er andre året på rad hvor jeg feirer nyttårsaften på psykiatrisk og langt fra familien. I tillegg til at jeg ved enda  flere anledninger har feiret både nyttår, jul og bursdag på psykiatrisk og vekk fra familien.

Kvelden ble vanskeligere med tiden, jeg hørte fyrverkeriene utenfor og ansatt prøvde hardt å få meg ut av rommet- jeg klarte ikke. Enda var talen min på Facebook om at jeg skal tenke at dette er ” MITT ÅR” og at jeg vil flere skal la seg smitte av akkurat den tankegangen. 

Jeg gråt, men jeg startet dagen i dag. 1. Januar- 2019 med trening og mye kreative aktiviteter. Jeg har på langt nær lagt fra meg at dette er mitt år, for det er mitt år, det er vårt år, ditt år. 

Samtidig må vi huske at det er lov å vise følelser, det er lov å være trist, kjenne på hjemlengsel, være sint og irritert. 

Jeg har også fått tilbake elveblesten min, jeg får kortison og Zyrtec. 

Men lurer på hva dette kommer fra, jeg husker jo sist og det skremmer meg litt… 

Heldigvis er behandleren min en flink og omsorgsfull psykiater som tar meg på alvor uansett. 

En liten “hemmelighet” vil forresten blogges om ganske snart. Jeg gru – gleder meg til å dele det. But i’ll do it! 

Ha et godt nyttår alle sammen, hilsen meg og mine perlevenner. 

-M.M.M

Link til min Facebook side: https://www.facebook.com/KampenKompleks/

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top