Nytt Tema!

Velkommen!

Har du vært leser hos meg en stund, er du klar over at denne bloggen har handlet om mye forskjellig, og ikke en spesifikk ting. Bloggen har til tider vært rotete og jeg har hatt vanskeligheter med å opprettholde og oppdatere bloggen. Nemlig fordi jeg ikke har hatt et helt konkret mål med det jeg skrev om, det var på en måte min “ventilasjon”. Nå blir det andre boller! 🙂 

Denne bloggen er nå en blogg om livet med Tourette Syndrom. Her kommer jeg  til å informere, rådføre og videreformidle om og hvordan det er å ha Tourette syndrom. Konkurranser og videoer vil sannsynligvis bli delt på Facebook siden min. Jeg er også på TikTok hvor det ukentlig blir lagt ut videoer, og hvor jeg noen ganger har live.

Det vil også bli informert litt om POTS – Postural Takykardi Syndrom.

Målet er å nå ut slik at flere kan forstå. Og å nå ut til personer med Tourette eller Tics, og også deres pårørende. Det langsiktige målet er å starte en stiftelse som skal hjelpe til med å få opp flere tilbud for de med behandlingstrengende tics. Og gi muligheten for mer forskning i Norge, også for POTS.

Håper du blir værende!

-MMM

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top