Abstinenser

jeg skal absolutt ikke legge skjul på at jeg har det svært vanskelig nå.
abstinensene har kommet, og noe har skjedd for noen dager siden som jeg enda ikke er helt klar til å blogge om.
jeg hadde time med behandler i dag, og hadde mye å snakke om. Jeg hadde som vanlig med meg skriveboken min, med mange punkter hvor det sto stikkord om hva jeg skulle ta opp i timen. Men, jeg klarte ikke å snakke.
jeg var bare tom men samtidig urolig.
utover dagen har jeg hatt en veldig rar følelse, en følelse jeg ikke klarer å beskrive. Jeg tror ikke menneskeheten har funnet navn til den følelsen jeg har nå. Annet enn at det helt klart er abstinens.
leppene mine skjelver, jeg hovner opp av elveblest,  jeg klarer ikke spise, det er vanskelig med lyder. Og jeg er redd for at abstinensene skal ta fra meg treningen, slik at jeg går i en anorektisk fase igjen…

det kan jeg ikke la skje.
jeg er på trinn 4 av 14. Og abstinensene er allerede her. Jeg kan når som helst velge å stoppe nedtrappingen, men har ikke tenkt til å gi meg så lett.

Jeg blir også frustrert når en av mine nærmeste ikke forstår hvordan en slik nedtrapping er. Og bagatelliserer det. Det gjør meg svært sint og trist….

Det er ikke «bare bare» å trappe ned på benzo. Det er jo gift! Og det å stå i dette alene, uten familien min er sårt. Jeg skulle ønske det var mer forståelse rundt det.
benzo nedtrapping kan ødelegge liv. Og jeg kommer til å være dårligere en god stund framover. Men skal holde så godt fast jeg kan i både trening og blogging. Jeg får tenke at benzo også ødelegger en ved å stå på det fast.
jeg skal prøve mitt beste, men mer kan jeg ikke love.
– klem fra Milena

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Abstinenser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top