Ansatt kuttet seg sammen med meg

I går hadde jeg skadetrang og sa dermed i fra om at jeg måtte selvskade.

Et personell ble med meg inn på rommet for å passe på under selvskadingen, det er rutine.

Denne ansatte begynte å spørre om han kunne få kutte meg, og om jeg kunne kutte han. Jeg nekta selvfølgelig begge deler. Etter en stund ville han prøve å skade seg selv, sammen med meg. Noe han gjorde, han rispet den første bokstaven i fornavnet sitt på høyre arm. Jeg var svært redd under hele seansen, men kom meg ikke unna. Underveis fortalte han meg at han har to sider av seg selv, en empatisk side, og en side hvor han er “psyko”, han fortalte så en “hemmelighet” hvor han utrykte at han likte å se andre i smerte og at han elsket blod. Han ba meg kutte hardere.

Jeg fikk kun lov til å sitte slik han fikk se kuttet, han skrøt veldig av at han klarte å se på uten problemer og at han likte å se det. Han var veldig nysgjerrig på hvordan de andre ansatte takler meg i en slik situasjon. Jeg følte sterkt ubehag, og jeg følte meg fanget.

Den ansatte spurte hvorfor jeg ikke bare ba om å få en skalpell. Han ba meg kutte inn en “M” for Milena. Jeg sa det var teit, da sa han følgende hvordan jeg måtte kutte meg for å få fine tigerstriper.

For meg ble dette psykisk vold, og jeg er svært redd.

Jeg klarte å få noen andre inn etter en times tid.

Den ansatte har også fått beskjed om å ikke kontakte meg, noe han gjorde så fort han hadde sjansen, han prøvde å få meg til å få dårlig samvittighet. Noe jeg fikk.

” det var ren empati”

Advokat er innblandet og han kommer ikke til å være i nærheten av meg lengre.

Det går bedre med meg nå, men jeg har absolutt fått nye traumer.

Skummelt å legge ut dette innlegget, i forhold til reaksjoner fra de som vet om hendelsen, men er det noe som hjelper meg så er det å blogge om det.

Noen folk burde ikke få jobbe med mennesker.

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

4 thoughts on “Ansatt kuttet seg sammen med meg

  1. Herregud, sånne folk må anmeldes straks og miste jobben. Bevis må sikres. Skjønner godt at du føler slik du gjør. Du skal jo føle trygghet og omsorg der, ikke oppleve slike overgrep. 💖 Stå på, ikke gi deg! Du er verdt så veldig mye mer! 💪💐

  2. Herlighet, jeg vet ikke hva jeg skal si.. du har helt rett, noen ansatte burde virkelig ikke jobbe med mennesker. Kjempebra at du sa ifra, for dette her er et overgrep og overhodet ikke greit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top