Barn truer meg med selvmord

Det er ikke noe å legge skjul på at etter TikTok ble laget har mange skandaler skjedd blant unge TikTok brukere.
F.eksempel truse utfordringen.

Det som bekymrer meg er at barn som har funnet brukeren min på TikTok, kontakter meg på instagram for å spørre om å bli venner på ulike sosiale forum. Samt å bli «internettvenner»

til dette avslår jeg forespørselen demmers om å bli venner på andre forumer/ bli internettvenn. Da tar det en rask vending fra å kalle meg snill og pen, til å si at de vil dø og at jeg derfor ikke kan blokke dem.

det blir også sendt bilder av risping, for å så true med at de gjør dette visst jeg avslutter samtalen.
Etter jeg har blokkert på grunn av mye spamming, henger disse unge barna meg ut på TikTok og lager hat grupper, som skal tråkke meg ned. (DETTE ER BARN!)

jeg forteller dette fordi jeg ønsker at dere som er foreldre til unge barn-må følge med på hva de gjør på sosiale media. Da spesielt TikTok og instagram.

Det er veldig skummelt og synd at det har blitt slik.
-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top