Botox?!

Hei!

Sjekker tåreproduksjonen min

Da har jeg vært hos en privat øyelege, hun var veldig nøye og flink.

Det ble funnet skader på øynene mine, hvor det er mest smertenerver som trolig nok forårsaker smertene mine.

Jeg har fått utskrevet en kur som skal hjelpe sårene å gro og som også inneholder antibiotika. Etter det skal jeg gå på en kortisonkur, begge kurene er i dråpeform.

De nesten konstante ticsene mine i ansiktet ble også nevnt som er årsak til smertene da jeg spenner musklene i øyepartiet nesten hele tiden. En løsning på det er at jeg kan henivises til sykehus for å få tatt botox rundt øynene slik at jeg ikke lenger har sterke tics der.

Det høres litt skummelt ut, men jeg gjør det ikke for å endre meg selv, men fordi det er en medisinsk årsak til at jeg muligens må gjøre det. Jeg tar heller litt botox som hjelper mot tics enn en medisin mot Tourette Syndrome som gir masse bivirkninger.

Men vi får se hva vi kommer fram til når jeg skal tilbake til øyelegen på kontroll om 21 dager.

Jeg har også bestilt meg noen skikkelig kule briller, og gleder meg til å vise dem fram til dere!

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

3 thoughts on “Botox?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top