En uke hjemme i ny leiligheten!

Hei!

Da har jeg vært en helt uke hjemme i ny leiligheten min. Jeg har kommet i det jeg synes er en fin rutine. Jeg står opp i 9 tiden, spiser og sykler til trening. Treningen gir meg mye energi og en ny boost for hver økt jeg fullfører. Etter jeg har trent stikker jeg på storsenteret og glaner litt på mamma som jobber, pluss ordner litt småting. Alt er ikke klart i leiligheten, men snart er alt på plass.

Jeg har to soverom i leiligheten, men det ene har jeg valgt skal bli et kontor, da jeg har tenkt til å bli Youtuber samtidig som jeg holder på med blogg og diverse.

Det kan bli litt kjedelig til tider, jeg som har vært omringet av folk døgnet rundt. Det er både godt og uvant å nå være helt alene. Bortsett fra når jeg er sammen med mamma og søsknene mine.

 

Jeg har fått time på poliklinikken 5.August.

Og skal førstkommende Fredag sette min andre injeksjon med Xolair, som er mot kronisk elveblest. Jeg har ikke merket noen virkning enda. Men, skal gi det litt tid. Har fortsatt ikke funnet ut hva jeg reagerer mot.

Jeg har også kontakt med Rus og Psykisk helse i kommunen. Så jeg kommer til å ha et godt team rundt meg.

Nå som jeg er hjemme blir det lettere å lage konkurranser og GiweAway’s! Så gled dere.

vi snakkes!

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top