Et siste forsøk- Benzodiazepiner

“Benzo” eller som jeg liker å kalle det- helvetesmedisinene.

Jeg har flere ganger under oppholdet her på Recoverysenteret prøvd å trappe ned på Benzodiazepiner som Vival og Sobril. Dette har alle gangene endt med at jeg har blitt satt på den samme dosen jeg hadde til å begynne med. Abstinensene både mentalt og fysisk har vært for alvorlige til at vi har turt å fortsette nedtrappingen.

Jeg har søkt erstatning for min ufrivillige avhengighet av sterke medisiner. Som jeg kanskje må gå på livet ut. Og det med økte sjanser for tidlig demens.

Jeg er sint på alle de legene som ikke tok meg av disse medisinene i tide. Og jeg synes synd på de legene, og alle i helsevesenet som  må hanskes med meg under en nedtrapping.

Men, har likevel “lyst” til å prøve en siste gang før utskrivelse om ca 6 måneder. Jeg har bestemt at jeg vil prøve etter romjula. Jeg vil ikke komme hjem å føle på at jeg ikke har prøvd mitt beste, at jeg ikke har prøvd nok eller at jeg ikke har gjort mitt beste, når jeg hadde sjansen. Så, jeg skal frivillig prøve å gå gjennom et helvete jeg så sårt ønsker å klare å komme meg gjennom. Slik at jeg slipper å være avhengig av noen hvite piller som kun gir angst istedenfor å dempe den grunnet langtidsbruk.

Det står også spørsmål om Recoverysenteret er den rette plassen for meg når det kommer til behandling. Jeg føler meg kanskje litt gitt opp og ikke tatt på alvor. Jeg gjemmer mye av følelsene mine i frykt for å bli tvangsinnlagt på lukka, da de ikke håndterer suicidale og utagerende problematikk på Recoverysenteret. Jeg regnes som kronisk suicidal og det er derfor ofte vanskelig å holde impulskontrollen min i sjakk- noe som resulterer i selvskading i form av å overleve et vondt liv. Dette spesifikt når jeg har mennesker rundt meg jeg er usikker på. Man kan så klart ikke komme overens med alle, men det er forskjell på det og feilbehandle et menneske.

Skal snakke med behandler om det.

Ønsk meg lykke til med nedtrappignen! oppdateringer kommer.

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Et siste forsøk- Benzodiazepiner

  1. Masse masse lykke til!❤ Dette er jeg sikker på at du klarer!🥰 Du er bare helt rå! Jeg har troen på deg hele veien, så ikke gi opp for du kan lykkes !🥰
    Stor Klem❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top