Feil i dosetten, anfall 8 t i strekk

Hei

Dette er noe jeg har holdt inne lenge, og et innlegg jeg er redd for å legge ut- da jeg er redd jeg skal få kjeft. Men så er det en stemme i hodet som forteller meg at bloggen er mitt fristed og min  måte å få ut ting på.

Det var en helt normal uke, helt til jeg falt i et anfall.

Jeg hadde hatt kramper, byttet personlighet og hallusinert i 8 timer i strekk, jeg var ikke til å få kontakt med.

Jeg leste rapporten de hadde skrevet om hendelsen noen dager senere, og jeg hadde trodd at medisinene mine, og vannet mitt var gift, at sengkleet mitt brant, og at  jeg hadde sett sinte fjes på gulv og gardiner o.l.

Ansatt ringte bakvakt, hun sa at det er noe som ikke stemmer, noe som er alvorlig galt. De begynte å gå gjennom dosetten min. De fant flere feil som resulterte i det lange anfallet.

Etter de fant feilen, fikk jeg ekstra medisiner av den medisinen jeg hadde fått for lite av. Og ting rettet seg sakte men sikkert opp.

jeg var svært redd, men husker ikke stort mer enn det.

Hele hendelsen har preget meg, jeg er redd for det som har skjedd og skulle ønske jeg kunne legge min egen dosett slik som jeg må når jeg er hjemme. Det er vanskelig å stole på at dosetten min er rett.

De som driver med medisiner Må kunne hva de driver med, og de må være konsentrerte slik at slike feil ikke skjer. Det kan gi alvorlige konsekvenser- slik det gjorde med meg.

Jeg vet ikke om jeg er sint, trist eller redd. Kanskje jeg er litt av alt.

Det skal også sies at jeg var svært uheldig, og at dette ikke er noe som har skjedd meg før, og det vil nok ikke skje igjen. Jeg vil takke alle de som har tatt meg på alvor etter hendelsen. Og at dette kun er de som la og kontrollerte dosetten sin skyld. Jeg blir ikke å stole på vedkommende noe mer.

Hadde de ikke funnet ut av feilen så fort som de gjorde,  hadde jeg nok blitt sendt til lukka avdeling uten min vilje. Noe som er mitt største mareritt. Derfor er jeg svært skuffa…

Behandler tar hendelsen på alvor.

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top