Første steg!

I dag har dosetten min en halv tablett mindre Vival, og en halv tablett mer Seroquel depo.

Kroppen min kommer ikke til å merke at jeg ikke får like mye vival som tidligere før om ca 1 uke. Men jeg er forberedt OG motivert til å klare dette.

Noe av mine medisiner

For hver uke skal jeg trappe ned 1 mg Vival og trappe opp 25 mg Seroquel. Til slutt er Vivalen helt borte, men Seroquel’en er økt til 1200 mg. All seroquel skal endres til ren depo, istedenfor en mix av vanlig og depo.

Depo betyr at medisinen varer lengre i kroppen.

Jeg skal få livet mitt tilbake. Det blir vanskelig, men mulig. Denne gangen skal jeg ikke gi opp, det er ikke et alternativ. Jeg må holde fast i treningen og mine faste rutiner som gjør meg bra. Jeg vil komme til å trenge deres støtte.

Jeg skal bli så medisinfri som mulig.

Og jeg skal hjem og starte livet mitt asap!

Ønsk meg lykke til. oppdateringer kommer.

-M.M.M

 

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Første steg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top