HSCO Atlet

HSCO Atlet

Jeg har som tidligere nevnt at jeg hele livet har trent. Da er det ekstra stas når man begynner å få resultater utenom at man kommer i bra form. Jeg har blitt lagt merke til, og det er en veldig god anerkjennelse. Å bli sett, og å få litt tilbake for det harde arbeidet. Det vil si at det er verdt det.

Jeg kan kalle meg en atlet, noe som føles surrealistisk og utrolig kult. Jeg? en atlet?

ja faktisk. Jeg, en atlet!

Jeg er nå en av HustleCo sine atleter, og det å bli lagt merke til av et selskap som dem gjør noe med meg, på en positiv måte. Jeg får en mestringsfølelse det er lenge siden jeg har kjent på. Og for å ikke snakke om videre motivasjon! Jeg har ikke like lett for å gi opp nå som jeg har noen jeg samarbeider med.

Rabattkode  på  Hustlecosupply.com  Mageroy28

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top