Hva er jeg uten?

Plutselig slo tanken meg… hva er jeg uten benzodiazepiner? Hva er jeg uten beroligende og søvndyssende medisiner? Blir jeg et urolig monster eller vil jeg få de bedre? Vil jeg klare å sove? hvile? Vil jeg klare å ha et liv?

Nå har jeg trappet ned 4 mg av Vivalen. Og nattesøvnen min er allerede ute å kjører, og det å dra på butikktur er vanskeligere enn tidligere. Jeg liker ikke tanken om at fakta kanskje er at jeg trenger medisinene, akkurat denne type medisin, benzodiazepiner.

 

Jeg er utrolig sliten, men det er samtidig veldig kjedelig å ikke være i stand til å gjøre så mye om dagene. Jeg blir mye fortere sliten enn før og jeg trenger mer ro rundt meg. Jeg tåler ikke så mye støy- så det er vanskelig å sitte i stua for å være litt sosial, prøve å være sosial hvert fall.

Skulle egentlig ønske jeg kunne sove helt til jeg var ferdig med nedtrappingen, helt til abstinensene er borte. Jeg la jo ut en liten vlogg på Facebooksiden min om en dag med meg og mine abstinenser. Det vloggen ikke fikk med er at jeg ikke klarer å sove om natta, selvskading og når følelsene tar helt overhånd.

Jeg må ikke glemme at benzodiazepiner gjerne får motsatt virkning etter langvarig bruk. Altså medisinen gir meg angst.

Det er urettferdig at de som har gjort meg vondt ikke enser hva jeg går gjennom nå, de enser ikke hva de har gjort og de vil heller aldri forstå. Jeg har gått på medisiner siden jeg var 13 år gammel. Antipsykotisk var min første medisin, husker jeg. Men at jeg skulle havne i dette helvete, var uventa. Hva har jeg gjort for å fortjene dette?

Jeg har lært at verden er urettferdig, og det å forvente å alltid få som fortjent er det bare å drite i. Verden funker dessverre ikke slik at visst jeg slår ned noen så vil de automatisk bety trøbbel, det vil heller ikke automatisk si at den som jeg slo ned vil få hjelp. Så urettferdig er verden.

Skulle så gjerne ønske at ting var enklere, men de er de dessverre ikke.

Vi snakkes da!

 

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

6 thoughts on “Hva er jeg uten?

  1. Vakre gode deg…Ja livet kan være j….urettferdig. Jeg kan ikke gjøre jobben for deg men det jeg KAN OG VIL er å heie på deg 💋💋. Du er en fighter❣❣❣

  2. Du er en fighter gullet mitt 🧡Dette er tøft,men takk Gud for at du er ei tøff og klok jente. Og du har mange som gir deg mye pågangsmot og støtte.🤝🧡

  3. Fikk du antipsykotisk når du bare var 13? :O Synest du selv det var helt nødvendig på den tida? Du må ikke svare om det er for personlig. Jeg synest bare det er altfor mye fokus på medisiner og at barn ikke bør få antispykotika eller andre psykofarmika. Da skal alt annet fra psykriatriens side være prøvd. Min mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top