Ikke FAEN!

Ikke faen om anoreksien skal få ødelegge julen min. Ikke faen!

Jeg har slitt lenge med mat nå, men en samtale med en fantastisk ansatt gjorde susen. Jeg skal få hjelp til å spise og bygge opp magen min igjen. Denne julen skal jeg kose meg med julekakene Beste har laget til meg. Jeg skal spise av sjokoladekalenderen jeg fikk av fadderen min, og jeg skal spise middag både på juleaften og nyttårsaften.

Jeg skal ha på meg kjolen som IKKE er i barnestørrelse.

Dette blir bra, for nå er jeg lei. Lei av alle de negative sidene som er med anoreksi. Slapphet, kort lunte, dårlig konsentrasjon, hjerteproblemer og kalium mangel…… lista er lengre.

Jeg skal ha en sunn kropp som jeg skal være glad i.

Ferdig snakka!

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top