Jeg må dra tilbake…

Hei

Selvfølgelig måtte det skje meg. Uansett hvor klar jeg var, uansett hvor motivert jeg var, uansett hvor mye krefter jeg hadde samla opp og hvor mye planer jeg hadde stelt i stand.

Uansett, til tross for alt dette… viser det seg at jeg ikke fungerer ute i det normale livet enda. Jeg må av B-preparatene først. Da det er dem som trolig gir meg panikkanfall som kun blir sterkere og sterkere. Det er grunnen til at jeg må tilbake- panikkanfall.

Jeg klarer ikke være hjemme med familien min lengre enn en time før jeg må dra, jeg klarer ikke spise ute, jeg klarer ikke sitte i bil, jeg klarer så vidt å trene.

For meg er det et stort nederlag å måtte dra tilbake, denne gangen skulle liksom være min tid. Min tid til å endelig få være nærme familien min igjen.

Men nå må jeg bare kjempe, jeg skal av de fordømte medisinene, som ødelegger for meg. Og det før bursdagen min. For ikke f… om jeg skal feire 20 års dagen min som innlagt. Nok bursdager som innlagt!

Jeg drar tilbake for mamma, og søsknene mine. For at jeg skal komme hjem igjen friskere, mer tilstede og sterkere.

Det blir et helvete med abstinenser. Men det er verdt det til slutt.

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

One thought on “Jeg må dra tilbake…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top