jeg? Plastikk kirurgi?

Er det noe som blogges om av populære bloggere så er det plastikk kirurgi.
Mange av de prøver å normalisere det å legge seg under kniven. Det er snakk om større pupper, legge fett inn i rumpa, operere nesen og ta Restylane eller Botox.
Jeg er ikke usikker på hva min mening med plastikk kirurgi er. For meg er det en personlig ting man også burde holde personlig, på grunn av at når det blogges om blir ofte unge lesere påvirka. Og de får komplekser de ellers ikke hadde.

Da jeg var ung tenkte jeg mye på at når jeg fylte 18 år, skulle jeg operere meg. Jeg hatet nesen min og de små puppene mine, som fortsatt er så små at vanlige bh’r ikke passer meg. Men vet du hva? jeg synes det er fint. Det er jo ikke et problem for meg å ha små pupper, eneste som er, er at klær med utringing ikke går og bikinier er vanskelig å finne. Men tenk de flotte badedraktene da! Jeg ville ha større lepper også men den har jeg sammen med det andre lagt fra meg. Hvorfor endre på meg selv når verken nesen, puppene mine eller leppene hemmer meg i hverdagen?
Det er selvfølgelig sitt eget valg om man vil operere seg, men jeg synes man bør være forsiktig med å legge det ut på sosiale medier, det er som å plante ideer inn i hjernen til folk.
Så er det forskjell på de som endrer på utseendet og de som faktisk trenger plastikk kirurgi på grunn av enn sykdom eller etter en bilulykke og lignende.

Jeg har nok med å kose meg med ansiktsmasker, og rense og tilføre krem på huden både morgen og kveld. Da tar jeg vare på huden, og det er en helt annen ting.
Misforstå meg rett! Jeg er ikke i mot de som velger plastikk kirurgi, det jeg er i mot er promoteringen av den.

Jeg mener vell et snev av at det er for tilgjengelig med plastikk kirurgi, og jeg skulle ønske legene som utførte den slags operasjoner virkelig pratet mer med pasienten om usikkerheten hans eller hennes, før en eventuelt operasjon ble gjort. Tenk om personen i etterkant angrer på å ha operert seg fordi han eller hun en gang var usikker på seg selv, men har lært seg i etterkant å akseptere seg for den man virkelig er. Liker å si at man er født som man er av en grunn. Og at man har fått det livet man har fordi det er meningen at akkurat du skal ha det livet, og kjempe deg til seier.

Nei, jeg personlig kommer ikke til å utføre noen slags plastikk kirurgi. Men kan skjønne dem som velger å gjøre det. Spesielt de som for eksempel har så store pupper at de får ryggplager av det, eller at de har en nese som de ikke klarer å puste skikkelig med, slike ting.

Skal si dere en ting jeg, dere er fine og flotte som dere er, selv om kanskje mange av oss tenker annerledes.
Det nærmeste jeg kommer til plastikk kirurgi er nok tatoveringene mine.

-M.M.M

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg