Jeg tok et valg, og flere blir det.

Å stå opp for seg selv innebærer at man tørr å ta egne valg til tross for at de rundt sier at de ikke synes valget er riktig. De kan argumentere seg selv blå, men om du kjenner deg selv er det enklere å ta egne valg, det er også enklere om man er selvsikker.

jeg har lenge tenkt på å ta en liten tatovering i ansiktet, mamma sa nei og beste fikk nærmest panikkanfall i telefonen da jeg fortalte hva jeg skulle gjøre. «Nei! Nei! Nei! Ikke ansiktet! Nei! Nei! Nei! Jeg tisser meg ut snart!» Til slutt sa jeg at jeg ikke skulle gjøre det. «du sier ikke det bare for å roe meg ned vell?»

«jo.» svarte jeg. Hehe…

man blir ikke lykkelig om man ikke tillater seg selv å være den man er. Det er vanskelig, det vet jeg. Siden samfunnet vil ha alle like og alle presses også den veien. Det å stå i mot den strømmen er modig og tøft.

Så, alle som var ærlige og oppriktige på avstemningen min på Instagram (milenamageroy) De som stemte at de tørr å ta egne valg- jeg er så stolt av dere. Fortsett slik og aldri stopp. Vil du gå med en rosa hatt, ta en tatovering på hele ryggen eller om du heller vil spille håndball enn fotball- så gjør det,  gjør det magefølelsen DIN sier.

Jeg er også stolt over dere som var så ærlige at dere stemte nei. Det er en ærlig sak man skal respektere. Jeg håper jeg kan være med på å hjelpe dere med å ta egne valg framover. For det skal jeg, jeg skal ta mange valg framover jeg er sikker på at mange ikke er enige i.

Men, mitt liv = jeg bestemmer.

Den eneste regelen jeg har er at det ikke skal gå utover noen andre på en negativ måte.

Bli med meg på reisen med å ta egne valg framover!

-M.M.M

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg