Jul på psykiatrisk sykehus

(Bildeserie)

God jul!

I år feirer jeg nok en jul på psykiatrisk. Og mange lurer nok på hvordan det er.

De fleste har dratt hjem til familiene sine, og det er noen ganger tungt å høre på at de ansatte som skal hjem å feire jul. De som blir igjen på sykehuset har gjerne ikke så mange  kontakter rundt seg, og det vil f.eks si mindre gaver. Jeg er en person som får mye gaver av den lille familien jeg har. Og vil ikke at det skal komme ut til de andre pasientene, da jeg ikke vil skape tristhet hos dem om dem føler på at de ikke får så mange gaver som det jeg får.

Har derfor et lite juletre med gavene mine på soverommet.

Vi har juletre i avdelingen, men det er ikke slik som hjemme at det er fylt med gaver. Under juletreet er det tomt. Men det er pyntet fint og vi får veldig god mat.

Vi har også støtten i hverandre.

Grunnen til at jeg ikke er hjemme å feire jul er mest fordi det er så langt og fordi det er mørketid. Jeg skulle gjerne vært hjemme, julen med mamma er alltid så fin, hun lager det så koselig. Så jeg prøver å holde tradisjonene våre her også, selv om vi er langt unna hverandre .

Det er greit å feire på psykiatrisk, men selvfølgelig kjenner jeg på at det er trist.

Håper du får en god jul og at du likte bildeserien.

 

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Jul på psykiatrisk sykehus

  1. God jul til deg og dine. Håper du får den hjelpen du trenger og at dagene blir bedre etter hvert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top