Komplikasjoner etter Botox injeksjon

Som dere vet så har jeg Tourette syndrome, det forårsaker blant annet mye tics i ansiktet.

For ticksene i ansiktet har jeg begynt å ta botox, det gjorde jeg for andre gang i dag. 10.01.2020 etter forrige injeksjon som hjalp meg veldig

Men denne gangen tok jeg også i Venstre del av øyemuskulaturen jeg får tics i.Og ikke bare på høyre side.

Etter stikkene så hadde jeg vanskeligheter med å se tallet på veggen da jeg skulle vente på tur for å betale egenandel. Nå sitter jeg med briller men har mistet mye av synet mitt på venstre øye.

Beste ( min bestemor ) Ringte avdelingen jeg var på, og det har kommet fram at de ikke har spurt etter, eller fått informasjon om alle mine lidelser, heller ikke  medisinene jeg tar, og ikke om synet og øyesykdommen min. Sykepleieren beste snakket med sa at det mest sannsynlig er komplikasjoner på grunn av for lite informasjon. Jeg lurer på hvor i systemet denne svikten kommer fra. Og om det er min feil… Om legen skulle tatt forhåndsregler og spurt meg spørsmål om min bakgrunn. Jeg vet ikke. Jeg venter nå på at en lege fra sykehuset skal ringe meg. Når jeg skal skrive må jeg holde hendene mine foran venstre øye da det ikke klarer å fokusere. Jeg er veldig redd for øynene mine fra før, og dette gjør det ikke noe bedre. Håper de finner ut av det, og at det ikke er varig.

 

Nå har vi lappet ene øyet da det ble for vanskelig å skrive med venstre øye i frie tøyler.

Telefonsamtale med øyelege:

Øyelegen trodde ikke det var injeksjonen som gjorde det, jeg er uenig. Men, ble uansett tatt på alvor. Jeg fikk beskjed om å ringe tilbake om det skulle oppstå rødhet, smerter eller at øyelokket mitt faller ned. Om synet mitt ikke er bedre i morgen skal jeg også ringe opp igjen for videre vurdering.

Da får vi se hvordan det går. Oppdatering kommer.

-M.M.M

 

 

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top