Opptrapping – nedtrapping

Hei!

Det har vært noen tøffe dager, da jeg i tillegg til faste og andre eventuelle medisiner kom opp i 190 mg Truxal døgnet, ( en dag 240 mg). Jeg var både sløv og til tider “mentalt høy”. Jeg har også som bivirkning hatt flere krampeanfall.

Jeg snakket med behandleren min i dag, og vi var begge enige om at vi tar bort det ekstra jeg har fått av Truxalen, men lar det jeg står på til vanlig ( 90 mg ) være der. Som erstatning får jeg Serouel Depo 50 mg x 3 døgnet, dette i tillegg til de 700 mg jeg går på fast.

Jeg og behandler snakker mye og planlegger nedtrapping av medisiner, da spesielt Benzodiazepiner. Vi satser på å få bort alt av benzoen. Vi er enige om at Seroquel skal bli min hovedmedisin, og at jeg skal ha 1 eller 2 medisiner som eventuelt om jeg skulle trenge. Jeg skal ta blodprøver for å se hvor fort jeg bryter ned Seroquel. Men den skal økes opp til 1200 mg døgnet. Dosen avhenger av hvor fort jeg bryter ned Seroquel, som vi får svar på ved blodprøvene. Vi  begynner opptrappingen og nedtrappingen i Januar.

Det hadde vært så godt å kunne være så medisinfri at det å ta seg en øl med mamma på verandaen om sommeren, eller en rusbrus på en kveld hjemme alene foran tv’en ikke er et problem, og at jeg slipper å være redd for at det er skadelig med medisiner.

Det hadde vært godt å ikke være avhengig av å hele tiden ha med seg dosetter, hele tiden passe på klokkeslettene jeg skal ta medisinene mine.

SLIPPE ABSTINENSER!

Slippe å legge medisiner, hente medisiner på apoteket, diskutere medisiner med fastlegen.

Jeg håper jeg greier det.

Det er godt at jeg og behandler er så enige som vi er.

snakkes! -M,M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Opptrapping – nedtrapping

  1. Jeg har såå troa på at du klarer dette! Du er så sterk å med at du har viljen til å både prøve å trappe ned og å gjennomføre det så har jeg stor tro på at du klarer dette! Stolt av deg <3 Lykke til <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top