Over et år!

Hei!

Det som skulle bli en 4 måneders innleggelse for å nedtrappe medisiner, har nå blitt til over et år. Jeg vet ikke om jeg skal feire eller om jeg skal være trist over at det ikke gikk som planlagt? Men, vet du hva.. jeg er ikke trist. Jeg er i de beste hender. Og hadde det ikke vært nødvendig, hadde jeg heller ikke måttet være her over de 4 månedene.

Det er Torsdag 10 Oktober- 2019. Og det er også Norges dag for psykisk helse.

Det jeg vil si om det, slik som jeg også gidde utrykk for på min Instagram profil, er at jeg gjerne vil det skal bli mer åpenhet om psykisk helse.

Alle har en psykisk helse, på lik linje med en fysisk helse. Det er ingenting å skamme seg for. Enten om man har en psykisk lidelse eller ikke.

Det er klart jeg savner familien min. Men de er alle vante til at jeg er innlagt. Det har jeg vell vært helt siden jeg var 12 år.

Hvor jeg er nå har jeg fått to fantastiske venner ( dere vet hvem dere er . De støtter meg, slik som jeg støtter dem. De viser interesse over min helse og mitt liv. Noe jeg ikke har fått kjent så mye på i mitt korte liv. Det er lenge siden jeg har hatt venner, og det er godt å kjenne på at jeg kan si ” jeg har to fantastiske venner”

Og tenk! de hadde jeg ikke møtt hadde det ikke vært for oppholdet mitt her.

Man kan velge å se det positive i ting, eller det negative. Det er klart at det negative av og til presser seg på. Da bruker jeg å gråte en hel del og prøve å snakke med noen, selv om jeg heller ikke alltid klarer det heller. Og både slår i gulv og vegger. Frustrasjon og fortvilelse er to sterke kombinasjoner.

Håper du vil være med på reisen min framover, det blir mye spennende å  lese.

  • -M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Over et år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top