planer for året 2020

Hei og godt nyttår!

2020 har endelig kommet og jeg som alle andre har satt meg noen nyttårsforsett.

Mine nyttårsforsett:

  • Ikke få tilbakefall på anoreksien
  • Klare å trappe bort Benzodiazepiner
  • Slutte med selvskading

Jeg har bestemt meg for at året 2020 skal bli mitt år. Året jeg klarer å få orden på livet mitt, året jeg klarer å bearbeide traumer, bo i leiligheten min, året jeg får meg en reptil eller en hund, and so on.

 

Jeg vil være mindre redd, jeg vil få orden på øynene mine, jeg vil ha mindre angst, og jeg vil bli mindre impulsiv + unngå innleggelser.

Jeg og min behandler har satt en dato på når jeg skal begynne nedtrappingen av medisiner. 13 Januar. For hver gang jeg trapper ned på Benzodiazepiner – skal jeg trappe opp på Seroquel. Det i et håp om at nedtrappingen skal bli lettere, Seroquel skal også være min hovedmedisin.

” er du motivert “

JA! det er jeg.

Jeg har også begynt med styrketrening ( Powerlifting som gren ), og skal ha det som noe å fokusere på når ting blir vanskelig ved nedtrappingen. Jeg trener også fordi jeg synes det er gøy.

Jeg sitter F.eks nå med angst, ikke langt i fra et angstanfall. Men prøver å endre fokus med å blogge. Dere må vite at dere er til stor hjelp for meg. Både i gode og vonde tider.

Jeg skal snart hjem igjen, og jeg gleder meg sånn.

Jeg må igjennom et helvete med nedtrappingen. Men jeg får en større bonus enn jeg kan tenke meg, så det er verdt det.

Stay strong

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top