planlegger hjemreise!

 

 

 

De siste 7-8 årene har jeg vært mer på institusjoner enn hjemme.

Her på Recoverysenteret skulle jeg kun være her i 4 måneder. Nå har jeg snart vært her i 8. Jeg er mildt sagt lei av livet som innlagt. Jeg har feiret mange bursdager og helligdager på psykiatriske sykehus, blant annet 18 års og 19 års dagen min. Jeg har dermed tenkt å feire 20 års dagen min ( i November ) hjemme . Man blir ikke friskere av å være for lenge på institusjon. Tilfriskningen kan faktisk stoppe opp, og/eller man kan bli sykere og mindre selvstendig. Det er ikke jeg interessert i!

 

Jeg drar hjem neste uke, jeg skriver meg nok ikke ut, men det er ønskelig fra min side at det blir en utskrivelsespermisjon. Jeg er jo også her frivillig- dermed er det jeg som bestemmer om jeg skal være her eller ikke, jeg kan reise når jeg vil. Jeg venter til neste uke med å dra hjem fordi jeg har noen gjøremål her denne uken jeg må bli ferdig med.

 

Traumebehandlingen EMDR har vi stoppet med fordi jeg ble veldig dårlig av behandlingen, og måtte dopes ned for å klare meg. Vi har også stoppet nedtrappingen av Benzodiazepiner grunnet abstinenser.

Jeg er lei av all friheten jeg mister av å være på en institusjon. Selv om jeg er syk er jeg også svært selvstendig. Jeg holder leiligheten min ryddig, jeg kan å lage mat, jeg trener og møter opp til avtaler.

 

Jeg ser nå ikke grunnen til å ha et rom i en lang gang hvor jeg kun tenker på livet der ute. Nå hopper jeg i det. Jeg gleder meg. Må bare komme meg gjennom togturen,  Det klarer jeg nok fint – ” Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves “

 

Behandleren min på Recoverysentert ringer rundt slik at jeg har et system hjemme som passer på meg. Tror allerede det er ringt til fastlege, DPS og Utetjenesten.

Har en følelse på at dette blir bra! Og jeg klarer ikke vente på å få se mamma og mine to småsøsken!

 

 

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “planlegger hjemreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top