Savnet dere!

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et blogginnlegg. Så det var vell på tide nå.

Jeg har savnet å blogge, men har også hatt godt av en liten pause. Nå er jeg tilbake og klar til å fortsette å dele av mitt.

 

 

 

Resultat av øyedråper hos øyelege

Siden sist har jeg gjort en del, jeg har vært hos øyelege siden jeg fortsatt sliter veldig med tørre øyne og dårlig syn, til tross for øyedråper. Øyelegen sa det gikk an å sette inn noen tåreplugger i tårekanalen min, slik at væsken ikke forsvinner så fort fra øynene mine som de gjør nå. Ticsene mine i øynene som at jeg blinker mye og kniper øynene igjen gjør at det jeg drypper på øynene mine bare presses ut igjen, da vil tårepluggene hjelpe med å holde væsken i øyet.

Jeg fikk også nye øyedråper som er vanskeligere å knipe ut, og en kur jeg skal bruke i 20 dager.

Jeg har også gått til og går enda til en Homeopat som utfører akupunktur og gir naturmedisin. Jeg prøver det for elveblesten ingen leger eller hudleger finner ut av. Homeopaten er svært snill og jeg håper han finner noe som funker snart, da elveblesten ikke gir seg.

Jeg har nå to behandlingstimer i uken hos psykiater som utfører EMDR. Hver Onsdag og Fredag skal jeg til han. Jeg blir svært sliten av EMDR timene, men jeg tror det er verdt det til slutt. Jeg har også begynt å trene igjen, selv om jeg har blogget om at jeg ikke skulle gjøre det. Istedenfor fokus på kropp, som fitness har, så har jeg endret til at jeg skal fokusere på hvor tungt jeg løfter og etterhvert bli en styrkeløfter. Det handler ikke om kropp i det hele tatt, og det er en veldig god ting  å kjenne på – og gøy å prøve noe nytt.

 

Jeg kommer til å blogge hvert fall en gang i uken framover, og etterhvert øke til to ganger i uken.

Gleder meg til å ha dere med på reisen!

 

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

One thought on “Savnet dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top