Smerter i øynene

Hei igjen lesere!

 

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg sliter med øynene og at jeg går til øyelege for dette. For ikke lenge siden satt jeg inn noe som heter tåreplugger, det gjør slik at fuktigheten i øynene mine ikke skal gå ut like fort, da jeg har nedsatt tårefunksjon. Som har satt skader på øynene mine.

Likevel forklarer ikke det smertene jeg har i og bak øynene mine. Synet og de skeive hornhinnene mine har endret seg, så jeg må kjøpe meg nye briller, at synet har endret seg og jeg går med feil styrke på brillene kan selvfølgelig være en medvirkende årsak.

Per dags dato tar jeg ca 3 g Paracet om dagen, men ikke en gang det ser ut til å ta smerten lengre.

Jeg må nok til øyelege igjen, kanskje en annen øyelege. Men vil prøve å se om nye briller kommer til å hjelpe.

Har DU mye hodepine kan det være at du burde ta deg en sjekk hos en optiker, dårlig syn er ofte årsaken til gjentagende hodepine.

Ingen skam å måtte bruke briller, det er jo inn med briller nå i 2019!

 

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top