Sorgen som ikke går over

Besøkte oldemor på sykehuset

 

Jeg tørr å vedde på at vi alle har en sorg over å ha mistet noen. Enten noen som har gått bort eller som fortsatt lever men ikke er involvert i livet ditt.

Jeg har en sorg etter min oldemor som døde for få år siden. Hun var sprudlende, stor i kjeften og den største fighteren jeg vet om. Hun levde med kreft i over 10 år. I løpet av de 10 årene fikk hun stadig beskjed om at hun ikke hadde lenge igjen å leve. Men legene hadde alltid feil, helt til det utenkelige skjedde. Det måtte være vondt å leve med å ofte få beskjed om at hun ikke hadde lenge igjen å leve, hun forberedte seg nok mange ganger på å gå bort, så ble det en evig spiral. Jeg var så liten at jeg skjønte ikke så mye.

Jeg husker bare at jeg nesten hver dag etter skolen gikk hjem til henne, hun var som regel ikke hjemme. Så jeg rotet i skuffen på leting etter sjokolade, og jeg spiste brødskive med smør og sukker. Skammet meg hver gang hun kom hjem, hehe.

 

Sykehjemmet like før hun gikk bort

 

Den siste tiden før hun gikk bort hadde jeg ikke hatt så mye kontakt med oldemor, siden noen slektninger nektet meg kontakt. Jeg ble også lurt i begravelsen og fikk dermed ikke være med på det hele, alle ble lurt til å tro ting som ikke var sant, som endte med at begravelsen sluttet tidligere og familien vår måtte forhaste seg slik at jeg også fikk si Hade i en kirke uten familien min. Dette var som nevnt noen av slekningene mine som sto for.

Det har gjort noe med meg, det å ikke ha fått sagt skikkelig Hade til en oldemor jeg så veldig mye opp til, hun hadde bein i nesa.

Hvis det er en verden etter døden, håper jeg at oldemor har det fint.

-M.M.M

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

One thought on “Sorgen som ikke går over

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top