starten på det nye livet

Nå starter jeg det nye livet mitt.

Jeg er både spent, gira og litt nervøs. Men jeg vet det vil gå bra. Det var vanskelig å si hade til de som har kommet meg nærmest på Recoverysenteret. Jeg skrev brev til hver og en av dem som har en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg har både fått flere treningsvenner, en jeg alltid tuller med og som får meg i godt humør, en bodyguard, en “brother from another mother”, flere omsorgspersoner, ei dame med bein i nesa men som samtidig er veldig omsorgsfull, smart og god å ha. Jeg har fått en hund som bestevenn og eieren til hunden er like god.  Dere vet hvem dere er.

Jeg savner dem alle, allerede. Og håper at jeg ikke går i glemme boksen.

 

Jeg hadde jo min rolle på Recoverysenteret også. Jeg tok meg av både vasking av mopper, og felles vask som dyner og puter, sengeklær og håndklær. Jeg vasket også klærne til pasienter til tider, hang dem til tørk og brettet. Det er egentlig den type ting jeg liker å gjøre for andre. Jeg liker å avlaste. Derfor trivdes jeg veldig godt som besøksvenn på sykehjemmet i Romsdalen før jeg ble innlagt på Recoverysenteret. Og det er noe jeg gjerne vil fortsette å være (besøksvenn) der jeg nå har startet mitt nye liv.

Jeg skal ikke utelate at jeg er glad i mange av pasientene også. Selv om alle har vårt og stri med, har vi hatt mange gode stunder også, med mye latter og historiefortelling. Det er vell spesifikt en person jeg kommer til å savne ekstra mye, den personen har alltid møtt meg med et godt humør og jeg har prøvd det samme. Alltid en high five om vi gikk forbi hverandre, alltid tull og fjas, og alltid ” hvordan går det? “, det er noe jeg setter utrolig pris på, å bli kjent med en slik person, som er veldig lik meg selv både i humor og oppførsel.

 

Men nå, nå er det på tide å starte med blanke ark. Jeg har enda ikke oppgitt hvor jeg bor, og det er av en grunn jeg ikke helt kan fortelle enda. Det jeg kan dele er at ingen kjenner meg der ( det vil si ingen mobbere og heller ingen overgripere ). Jeg kan føle meg helt trygg, jeg kan også fortelle at det er utrolig flott der og mange imøtekommende mennesker. For eksempel de jeg leier leilighet hos. Jeg har aldri vært borti så snille og serviceinnstilte folk. Vi har møttes en gang, og hva de gjør for at jeg skal få det bra i leiligheten er helt utrolig rørende for en som meg, som for det meste har blitt møtt med ufortjent negativitet.

 

Jeg gleder meg utrolig mye, gleder meg til å kunne lage min egen mat når jeg vil, til å kunne vaske klær uten at noen må låse opp vaskerommet, og uten at jeg må passe på når vaskemaskinen er ledig fra andre pasienter. Jeg gleder meg til å bare kunne sykle til trening, til å kunne dra hjem til familien når jeg føler for det, til å invitere dem hjem til meg på middag, til å bare kunne gå ned til matbutikken eller kjøpesenteret, når det passer meg. Gleder meg til å vaske leiligheten. Gleder meg rett og slett til å få mer ansvar på skuldrene, for det er det jeg liker og det er som regel det som holder meg i balanse.

Dette blir så bra det.

Jeg har som mål at i 2020/2021 skal jeg konkurrere innen en eller annen fitness gren, så det er blant annet det jeg kommer til å jobbe mot nå. Jeg trives veldig på det treningssenteret jeg er medlem på, selv om det ikke er stort har de det meste av utstyr, og ikke minst er det en sinnsykt kul atmosfære på det ene rommet hvor frivektene står.

Jeg kommer også til å jobbe med meg selv, jeg skal prøve å eksponere meg mest mulig. Slik at jeg blant annet klarer å sitte i bil når det er mørkt ute, Nå begynner heldigvis mørketiden å gå over, så jeg kan øve mye til mørketiden kommer igjen.

 

Vi får snakkes da! Så blir det en Konkurranse/Giweaway ganske snart!

-M.M.M

 

2 kommentarer
  1. Gratulerer!! 😀 Lykke til med starten på et nytt og bedre liv. Unner deg alt godt! Leser bloggen din jevnlig, du er veldig modig. Stå på, rock on girl 🤘💪

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg