TikTok

Jeg lastet ned den populære appen “TikTok i hovedsak for å se hva min søster la ut.

En dag prøvde jeg selv å lage en så kalt “lip sync” video. Etter det synes jeg det var stas å lage videoer på TikTok. Jeg bestemte meg for å prøve å skjule ticsene mine, da jeg var redd for å bli dømt. Helt til i går, jeg orket ikke bruke 1 time på å lage en video hvor det ser ut til at jeg er fri for tics ( Jeg er ikke fri fra tics i videoene mine, men har måter å skjule dem på ) Så jeg la ut en video hvor jeg hadde et sterkt Tourettes anfall. Det fikk mange flere seere enn forventet, og ble så lagt ned av TikTok. Jeg la så ut en ny video, som også ble lagt ned. Etter at noen kommenterte at jeg var gal, var jeg urolig og litt trist. Jeg la meg etter en stund til å sove. For å så våkne til at ene videoen min har gått “viral”, med nå over 20 000 visninger. Det hadde jeg aldri trodd skulle skje.

Det som facinerer meg er hvor mange som sprer hat for ingenting, og det er mange som har lett for å tro at jeg later som jeg har Tourettes. Fy f… for en god skuespiller jeg skulle vært for å fake de ticsene jeg har!

Jeg er også kjempe glad for hvor mange flere støttende personer det finnes og som har kommentert på videoene mine enn antall hatere.

Jeg håper jeg kan bruke TikTok til å spre budskapene mine videre, slik som her.

Og at jeg kan være en inspirasjon for alle de unge følgerne jeg har fått.

-M.M.M

 

Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top