Utskrevet!

Jeg hadde absolutt ikke trodd det, at det skulle bli utskrivelse i dag.

I dag tidlig da jeg snakket med en psykiatrisk sykepleier virket det som jeg måtte være her en dag eller to til, noe jeg virkelig ikke hadde lyst til. Da han gikk begynte jeg å gråte. Jeg har jo vært flink med sondematen og alt hele uken, hvorfor lønner ikke det seg? tenkte jeg. Men det lønte seg, og jeg er så glad for at jeg har samarbeidet med teamet rundt meg, sykepleierne, sondematen som jeg skal fortsette med på recoverysenteret, mens jeg sakt meg sikkert venner meg til vanlig mat igjen.

En ernæringsfysiolog skriver kostliste. Jeg skal veies 2 ganger i uken, går jeg ned i vekt må jeg enten være mindre aktiv eller øke matinntaket, eller faktisk kanskje begge delene. Vi får se hvordan det går, jeg kommer til å oppdatere dere.

Jeg må også si tusen takk for all støtten dere har vist og gidd meg gjennom denne tunge uken på sykehuset.

Jeg er også faktisk litt stolt over meg selv, jeg har klart meg på sykehus alene. Jeg har måttet bedd om ting selv og sagt i fra om ting jeg ellers aldri ville turt.

En liten bildeserie

 

Medisiner

Utskrivelse!
Her får du innblikk, kunnskap og informasjon om det å leve med Tourette Syndrom. Men også litt om POTS. Målet er å nå ut til de som sliter med Tics og Tourette Syndrom, samt deres pårørende. Det langsiktige målet er å få startet en stiftelse slik at det kan opprettes flere tilbud for de som trenger behandling for sine tics i Norge. Og for å gi muligheten til mer forskning, også rundt POTS som er et relativt "nytt" syndrom, som legene i Norge vet lite om. Håper du vil være med! - MMM
Posts created 167

2 thoughts on “Utskrevet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top